Hvad tilbyder vi?

Hvorfor kunstig intelligens?

Kunstig intelligens og maskinlæring er nogle af de mest omdiskuterede teknologier i øjeblikket. Det er med god grund. Teknologien giver os innovative datadrevne måder at tilgå forretningsproblemer som tidligere var for uklare eller komplicerede til at løse.

Teknologien er bl.a. bygget på biologisk inspirerede matematiske modeller der kan opfange komplekse sammenhænge i data. Når disse sammenhænge bliver gjort tydelige, kan du proaktivt træffe bedre beslutninger: Enten ved automatisering af trivielle og repetitive arbejdsopgaver eller ved datadreven beslutningsstøtte.

Vores ydelser

Vi udvikler AI modeller fra bunden og hjælper med, at analysere potentialet i jeres forretning og data.

Vi kan i løbet af få dage vurdere hvad der er muligt når vi får indsigt i jeres data. Dernæst kan vi ofte udvikle en PoC på 1 til 2 uger afhængig af kompleksiteten. Hvis projektet stadig ser lovende ud, starter vores iterative proces, hvor vi forbedrer modellen indtil resultatet er tilfredsstillende, i tæt samarbejde med jer.

AI Udvikling

Hos Convai har vi flere års erfaring med udvikling af højteknologiske AI systemer. Vi udvikler skræddersyet AI løsninger, som med garanti kan hjælpe din virksomhed. Vi benytter os af de mest stabile teknologier, der er gennemtestet efter mange års udvikling.

Analyse

Når man arbejder med kunstig intelligens og maskinlæring, er data en stor del af drivkraften for hvordan man finder frem til løsninger. På få dage kan vi vurdere om i har datagrundlaget for et projekt.

eyeglasses

Rådgivning

Med vores stærke kompetencer i AI, elsker vi at lære fra os ved at rådgive og vejlede vores samarbejdspartnere i hvordan de kan finde frem til AI løsninger der kan gøre det nemmere at drive forretning. Mangler i data, kan vi rådgive i et lægge en plan for data, som sikrer jer i fremtiden.

Tag en snak med os. Det er gratis!

Vi tror på en personlig tilgang, derfor tilbyder vi en gratis indledende samtale, hvor vi dykker ned i dine unikke behov og muligheder. Under denne dialog evaluerer vi sammen med dig, hvordan avanceret AI kan optimere og transformere din virksomhed. Vores mål er at identificere potentielle projekter, hvor AI ikke blot løser udfordringer, men også skaber værdi og innovation. Lad os sammen udforske, hvordan din virksomhed kan blive forvandlet ved hjælp af kunstig intelligens.

Sådan gør vi

Processen

Vi gør brug af en iterativ proces, i tæt samarbejde med jer.

01

Identificering af problemer

Vi analyserer din virksomhed for at identificere præcise forretningsproblemer, hvor AI og machine learning kan gøre en forskel. Det kræver tæt sparring med jer, og en forståelse af jeres processer og udfordringer.

02

Forretningsforståelse og vurdering af ROI

Efter at have identificeret forretningsproblemet definerer vi omfanget og kompleksiteten af projektet. Vi giver også et estimat på den værdi, en model kan skabe.

03

Indsamling af data og analyse af datagrundlaget

Denne fase indebærer en omhyggelig og systematisk indsamling af dataressourcer. Vi analyserer den indhentede data, da det er afgørende for at træne og optimere vores AI-algoritmer og sikre præcise og effektive løsninger.

04

Datamodellering og træning af modeller

Vi skaber og tilpasser modeller ved hjælp af avancerede algoritmer. Dette trin er afgørende for at opbygge robuste og præcise AI-løsninger, der kan forudsige, optimere og levere værdi baseret på de indsamlede data. Det sker i tæt samarbejde med jer, da i ligger inde med ekspert viden på netop jeres data.

05

Leverance/deployment

Her leverer vi og implementerer løsningen i din virksomhed. Vores deployment-process sikrer en problemfri integration af AI og machine learning-løsninger i din eksisterende infrastruktur, hvilket muliggør hurtig og effektiv anvendelse af de udviklede systemer for at optimere dine forretningsprocesser.

06

Monitorering og vedligeholdelse

Når modellen er integreret og kører live, er der alt afhængig af projektet, muligheder for automatisk vedligehold. Det kan indebærere automatisk gentræning af modellen. Vi anbefaler også monitorering og alarmer, da data kan ændre sig over tid. Det er vigtigt at sikre sig, modellen forsat er troværdig.

Hvordan?

Bliv endnu klogere på vores strategiske tilgang til forretningsproblemer og data.

På illustrationen har vi forsøgt at visualisere vores proces. Det vigtigt at forstå de stiplede linjer der peger tilbage på tidligere processer. Det er enormt vigtigt, for at få den bedste mulige model, at man konstant arbejder med det datagrundlag den er bygget på.

Hvordan?

Bliv endnu klogere på vores strategiske tilgang til forretningsproblemer og data.

Kunstig intelligens og maskinlæring har fundet anvendelse i mange forretningsområder. Du kan blandt andet bruge det til sprogforståelse, forudsigelse af kundeadfærd, dynamisk prisansættelse eller personliggjorte produktanbefalinger.

Teknologien der bringer det hele sammen

Vi sørger altid for at bruge top kvalitet softwareudviklingsværktøjer, for at sikre os, at dit produkt virker som det skal og møder dine brugeres forventninger.